CBNT Creëert Breaking New Together | Beoordeling


Wat is CBNT?

CBNT is een professioneel systeem voor het delen van inhoud op basis van block-chain-technologie en onderdeel van het DPGC-model (gedecentraliseerde professionele gegenereerde inhoud), waar content gerelateerd aan professionele financiële beleggingen wordt gedeeld. CBNT streeft naar het creëren van een win en win-situatie voor artikelen schrijvers, lezers en token-houders. Zowel de contentproducent als de lezer ontvangen een mijnbeloning op basis van hun inspanningen. Naarmate het platform de toename van het verkeersstijging toeneemt, zullen ze advertenties plaatsen, de inkomsten gegenereerd uit advertenties worden ook verdeeld tussen alle deelnemers op basis van hun werk.
! [1.png] (


project achtergrond

Iedereen die internet kent, heeft sociale media-accounts op Face book, twitter, Instagram. Miljoenen dagelijks bezoek van gebruikers aan deze sites, maar aan het eind van de dag verdienen eigenaars van sociale-mediasites miljoenen door gebruikersgegevens te verzamelen en krijgen gebruikers niets in beloning. CBNT dingen die het niet eerlijk is met gebruikers die inhoud maken, zodat ze beginnen met het creëren van een systeem waarbij gebruikers beloond zullen worden door het doen van sociale media werk. CBNT lost het probleem van het huidige sociale mediasysteem op en beloont elke bijdrager die waarde creëert door unieke inhoud te produceren.

Hoe het zal werken?

CBNT beloont makers van hoge kwaliteit met meer tokens, zodat meer mensen unieke en waardevolle inhoud gaan maken die uiteindelijk verkeer naar het netwerk zal leiden. Steemit heeft eenzelfde soort idee, maar op steemit is er geen enkele regel om content creator van hoge kwaliteit het meest te belonen. Hoogwaardige content-makers genereren een enorme hoeveelheid verkeer die advertentiewaarde genereert. Contentmakers zullen ook extra voordelen ervaren, zoals betaalde lezingen, betaalde delen en betaalde vragen en antwoordsessies. Het CBNT token advertentiesysteem zal transparant zijn voor alle gebruikers om mensen te beschermen die de tokes houden en adverteerders zullen advertenties mogen kopen bij BTC, ETH en andere digitale valuta.


Op de startpagina van auteurs staan ​​open voor advertenties en inkomsten die daaruit voortkomen worden verdeeld tussen auteurs en volgers. Inhoudsmakers zullen het meeste krijgen en alle volgers moeten KCY moeten passeren om gebruikers van hoge kwaliteit te garanderen. Met een spamvrij systeem kunnen adverteerders beslissingen nemen over het kopen van advertenties en de ROI verhogen. De gegenereerde advertentie-inkomsten worden gedeeld door alle tokenhouders door elke momentopname te maken. CNBT persoonlijk team en andere gebruikers van dertig partijen mogen stemmen en onderdeel worden van een verbeterd advertentiesysteem.

CBNT Mijnbouwsysteem:

Elk CBNT-token voor gegevens als een mijnbeloning wordt op een specifiek tijdstip verdeeld tussen communityleden. De verdeling van de beloningen zal als volgt zijn; 45% aan makers van inhoud, 45% aan lezers die willen, delen of reageren en 10% blijven, worden toegekend aan houders van tokens. Elke gebruiker heeft zijn eigen waarde op basis van zijn betrokkenheid, hoe hoger de gebruikerswaarde, hoe hoger de mijnbeloning die hij krijgt. Gebruikers zullen worden aangemoedigd om alleen inhoud van hoge kwaliteit te promoten, des te sneller ze willen en die inhoud delen, hoe hoger de beloning die ze krijgen.

Systeemstructuur:
Token informatie:

Token-symbool: CBNT
Totale levering: 10 miljard
Token Type: ERC20

Token Distributie:
Leden van het team:
For more information, please visit the site below:


Author: lani123lani
Eth Wallet Address: 0xaeC6B59a69a13FBea61AC87b27Cc50d8F594F923

Comments

Popular posts from this blog

BeLL wallet A wallet that makes it comfortable and safe in the world.

우연한 사슬 : 도박의 도박 시간을위한 전자 스포츠 게임 플랫폼

VIDY ECOSYSTEM- PLATFORM DENGAN TARGET REVOLUTIONISING PENEMPATAN IKLAN DALAM INDUSTRI DASAR BLOCKCHAIN.