Robot teknolojisinde mükemmeli arayanlar için: SKYFchain

Çağımızdaki robot teknolojisi SKYFchain ile sürekli gelişen ve çok hızlı kullanım olanağı sunan bir teknolojidir. Robotlar insan gücünden çok daha verimli ve çok daha az maliyet ile çalışma alanlarına katılmıştır. Robot teknolojisinin sağladığı avantajlardan birisi de şu anda en modern teknolojiye sahip insansız robot uçaklar ile gerçekleştirilen hava taşımacılığıdır. Dron ile gerçekleştirilen bu taşımacılık, uçaklar aracılığı ile gün içi teslimatın yapılabilmesini sağlar. Bu konuda en gelişmiş teknolojiyi insansız taşımacılığın öncülerinden biri olan bu firma kullanmaktadır. Bu firma taşımacılık ile insanlığa hizmet ettiği gibi sağladığı kripto para ile yatırımcılar için de kazançlı bir araç olmuştur. 
  
Bu sebeple, ürünlerin teslimatı için geliştirilen son Drone teknolojisi teslimatı çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye olanak sağlar. Geçmişte deniz uçağını teslimatlarda kargo aracı olarak kullanan bir teknolojiyi hayata geçiren de yine SKYFchain idi. Firma, ürünlerin drone kargo robotları ile taşınmasını sağlayan bir blok zincir teknolojisine sahiptir. Bu teknolojik birleşimden kaynaklı gelişmiş bir teslimat projesidir. 
  
Genel mantığı ile proje, insansız hava taşımacılığı ve dron araçlar ile küresel bir lojistik piyasası için çözümler sunmaktadır. Blok zincir alt yapısı kullanan SKYFchain, bir dron taşımacılığının her sürecinde etkin bilgiler içeren tüm girişimcilere kapılarını sonuna kadar açmıştır. Firma, karada ve havada ekonomik, bakımsal, üretim, güvence ve operasyon yetkisi konularında sanayi robotu teslimatı için yeni bir sistem kurmuş ve belirli kurallar ile bu sistemi halka açmıştır. Bu sistem ile siz de kazanabilirsiniz. 
  
SKYFchain oluşumu şifreleme yoluyla ekonomik anlamdaki tüm işlemlere olanak sağlayan finansal bir aracıdır. Bilgi bankaları gibi kişilere ve firmalara mantıklı sözleşmeler yoluyla ürünleri kapsamlı ve ekonomik bir şekilde nakil etme olanağı sunar. Bu, ekonomi dünyasında robot kargosu için yeni ve gelişmiş bir sektör anlamına da gelir. Firma bilgi saklama işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Drone ile gerçekleştirilen nakliye işlemlerinde bilgilerin güvenli bir şekilde saklanmasını da firma üstlenir. 
  
Bu sebeple, dronların bakım veya üretimi, sertifika işlemleri ve yapılacak pilot eğitimleri kontrollü bir şekilde gerçekleştirilir. Kargoların gideceği rota gibi önemli verileri korumak da firmanın güvenlik misyonu kapsamında gerçekleştirilen işlemler arasındadır. Bu kapsamda firma, amaç planlama, teyit etme ve işlemlerin gerçekleştirilmesi noktasında yetkili olup, yüzde 100 oranında ekonomik ve güvenlidir. 
  
SKYFchain oluşumu dikine kalkış yapma özelliğine sahip dünyadaki ilk ağır kargo uçağını da dünyaya kazandırmıştır. Firma bünyesinde çalıştırılan dron uçakları, ulaşım, tarım ve acil müdahale gibi çok farklı sektörlerde de kullanılabilir. Kargo uçakları maksimum 400 kilogram kapasitede ürün taşıma özelliğine sahiptir. Bu kargo uçakları ile 350 kilometrelik bir nakliye işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Uçaklar ayrıca, farklı konularda, milli meselelerde ve değişik hava koşullarında devlet kontrolünde de kullanıma uygundur. Hali hazırda ulaşım aşamaları bir alıcı ya da idareci için tasarlanmıştır. Uçakların otopilotu kargo için sorunsuz bir şekilde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu sebeple robotlar lkişiler aracılığı ile direkt olarak kontrol edilerek çalıştırılabilir. Bu işlem nakliye sürecinde toplam iş gücü kaybını ve ekonomik maliyeti de düşürecektir. Son teknoloji ürünü drone kargosu modern uygulamadan, en az risk kuralından, kolay kontrol olanaklarından ve geliştirilebilir olmaktan hiçbir zaman vazgeçmemiştir. 
Ayrıca hava taşımacılığı ile insanlara sunduğu hizmetle yetinmeyen firma finansal konularda sorunları aşmak adına ico'yu başlatmaya da karar verdi. Blockchain blok zincirine bağlı bir yapılanma olan bu oluşumda kripto para ile halka açılan değerler firmanın geliştirilmesi ve daha kaliteli hizmetler sunması için kullanılacak bir finans kaynağıdır. SKYFchain, Mart ayında ICO öncesi ön satış faaliyetlerine start vererek halka açıldı. Ön satış rakamları bir milyon doları aşarak halkın sektöre ne kadar ilgi duyduğunu da gösteriyor. 
 
 Bu kapsamda geleceğin para birimi olarak adlandırılan coin ve kripto para piyasasında sağlam bir alt yapıya sahip olan bu oluşumu kullanarak hem bitmeyen bir kazanç döngüsüne katılmak hem de kazancınızı somut bir oluşumda artırmanın güvencesini yaşamak için Mart ayı içindeki ön satış imkanlarından siz de yararlanın. Konuya ilişkin daha kapsamlı bilgi almak ya da alım işlemini gerçekleştirmek için ana sayfa verilerini takip etmeniz gerekecektir. 
Official Website : https://www.skyfchain.io/
Eth: 0xF6505afA3dA59e702dBD00A1dE54be8B656ADCf2

Comments

Popular posts from this blog

BeLL wallet A wallet that makes it comfortable and safe in the world.

우연한 사슬 : 도박의 도박 시간을위한 전자 스포츠 게임 플랫폼

VIDY ECOSYSTEM- PLATFORM DENGAN TARGET REVOLUTIONISING PENEMPATAN IKLAN DALAM INDUSTRI DASAR BLOCKCHAIN.